скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
2
0
0
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2027 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
ANZAC Day : 
Reconciliation Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, п'ятниця, 14 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 348 / 365
робочий день року : 241 / 250
приурочувати (UTC +10) : 07:43 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:43 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
11:43 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:43 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:43 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:43 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:43 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:43 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:43 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:43 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:43 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:43 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:43 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:43 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:28 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:43 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:43 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:43 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:43 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:43 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

14
07:43 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel