скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
44
352
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
53
52
8
1
1
0
1
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

New Year's Day : 
New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
ANZAC Day : 
Reconciliation Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, неділя, 24 лютий, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 08 / 52
день року : 55 / 365
робочий день року : 37 / 250
приурочувати (UTC +10) : 05:33 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:33 am (-1)

UTC
-09
Alaska
09:33 am (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:33 am (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:33 am (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:33 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:33 pm (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:33 pm (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:33 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:33 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:33 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:33 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:33 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:33 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:18 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:33 am

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:33 am

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:33 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:33 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:33 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

24
05:33 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel