скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
53
424
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
7
0
1
0
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Reconciliation Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, неділя, 18 серпень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 33 / 52
день року : 230 / 365
робочий день року : 156 / 250
приурочувати (UTC +10) : 12:31 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:31 am (-1)

UTC
-09
Alaska
06:31 am (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:31 am (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:31 am (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:31 am (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:31 am (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:31 am (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:31 am (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:31 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:31 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:31 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:31 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:31 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:16 pm (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:31 pm (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:31 pm (-1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:31 pm (-1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:31 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:31 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

18
12:31 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel