скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
6
1
2
0
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2018 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Reconciliation Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, вівторок, 19 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 323 / 365
робочий день року : 222 / 250
приурочувати (UTC +10) : 08:55 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:55 am (-1)

UTC
-09
Alaska
12:55 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:55 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:55 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:55 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:55 pm (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:55 pm (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:55 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:55 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:55 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:55 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:55 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:55 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:40 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:55 am

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:55 am

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:55 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:55 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:55 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

19
08:55 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel