скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
53
5
2
0
1
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2017 :

New Year's Day : 
New Year's Day : 
Australia Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
ANZAC Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Australia
| New South Wales
сьогодні, середа, 15 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 366
робочий день року : 136 / 254
приурочувати (UTC +10) : 10:16 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:16 am

UTC
-09
Alaska
04:16 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:16 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:16 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:16 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:16 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:16 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:16 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:16 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:16 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:16 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:16 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:16 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:01 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:16 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:16 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:16 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:16 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:16 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

15
10:16 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel