скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
53
7
2
0
1
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Australian Capital Territory
Flag of Australian Capital Territory

Святкові дні в році 2017 :

New Year's Day : 
New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
ANZAC Day : 
Queen's Birthday : 
Family & Community Day : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, п'ятниця, 22 червень, 2018

робочий день : так
тиждень : 25 / 52
день року : 173 / 365
робочий день року : 117 / 250
приурочувати (UTC +10) : 07:16 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:16 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
01:16 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:16 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:16 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:16 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:16 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:16 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:16 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:16 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:16 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:16 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:16 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:16 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:01 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:16 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:16 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:16 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:16 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:16 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

22
07:16 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel