скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
49
392
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
53
6
3
0
1
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

New Year's Day : 
New Year's Day : 
Australia Day : 
Eight Hours Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Easter Tuesday : 
ANZAC Day : 
Queen's Birthday : 
Recreation Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Australia
| Tasmania
сьогодні, п'ятниця, 2 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 276 / 366
робочий день року : 191 / 252
приурочувати (UTC +10) : 05:00 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:00 am (-1)

UTC
-09
Alaska
11:00 am (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:00 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:00 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:00 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:00 pm (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:00 pm (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:00 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:00 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:00 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:00 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:00 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:00 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:45 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:00 am

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:00 am

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:00 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:00 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:00 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

02
05:00 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel