скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
53
424
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
52
6
0
1
0
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
ANZAC Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, п'ятниця, 14 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 348 / 365
робочий день року : 241 / 250
приурочувати (UTC +10) : 06:11 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:11 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
10:11 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:11 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:11 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:11 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:11 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:11 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:11 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:11 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:11 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:11 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:11 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:11 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:56 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:11 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:11 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:11 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:11 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:11 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

14
06:11 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel