скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
5
1
1
2
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1991 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, неділя, 18 серпень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 33 / 52
день року : 230 / 365
робочий день року : 156 / 250
приурочувати (UTC +10) : 01:12 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:12 am (-1)

UTC
-09
Alaska
07:12 am (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:12 am (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:12 am (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:12 am (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:12 am (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:12 am (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:12 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:12 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:12 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:12 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:12 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:12 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:57 pm (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:12 pm (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:12 pm (-1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:12 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:12 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:12 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

18
01:12 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel