скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
5
1
2
0
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

New Year's Day : 
Australia Day : 
Canberra Day : 
Good Friday : 
Easter Saturday : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, неділя, 18 серпень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 33 / 52
день року : 230 / 365
робочий день року : 156 / 250
приурочувати (UTC +10) : 02:08 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:08 am (-1)

UTC
-09
Alaska
08:08 am (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:08 am (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:08 am (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:08 am (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:08 pm (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:08 pm (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:08 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:08 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:08 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:08 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:08 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:08 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:53 pm (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:08 pm (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:08 am

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:08 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:08 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:08 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

18
02:08 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel