скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
13
104
вівторки :
13
104
середи :
13
104
четверги :
14
112
п'ятниці :
14
112
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
536
заробітна плата ($):
10720
0
0
0
0
0
14
14
1
1
1
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Australian Capital Territory
Flag of Australian Capital Territory

Святкових днів у цьому періоді:

Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, вівторок, 25 вересень, 2018

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 268 / 365
робочий день року : 184 / 250
приурочувати (UTC +10) : 09:55 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:55 am

UTC
-09
Alaska
03:55 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:55 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:55 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:55 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:55 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:55 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:55 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:55 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:55 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:55 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:55 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:55 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:40 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:55 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:55 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:55 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:55 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:55 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
вер.

25
09:55 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel