скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
29
232
вівторки :
31
248
середи :
31
248
четверги :
32
256
п'ятниці :
32
256
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1240
заробітна плата ($):
24800
0
0
0
0
0
32
32
3
1
1
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Australian Capital Territory
Flag of Australian Capital Territory

Святкових днів у цьому періоді:

Reconciliation Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, вівторок, 22 травень, 2018

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 142 / 365
робочий день року : 96 / 250
приурочувати (UTC +10) : 10:02 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:02 am

UTC
-09
Alaska
04:02 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:02 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:02 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:02 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:02 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:02 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:02 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:02 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:02 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:02 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:02 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:02 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:47 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:02 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:02 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:02 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:02 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:02 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

22
10:02 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel